Om mig

Oavsett om man är idrottare på hög nivå eller glad motionär så är alla lika välkomna!

 

Magnus Nilsson

Gällande bokning så gör gärna det online eller via mail magnus@mnidrottsnaprapat.se då jag har svårt att svara  när jag har behandlingar.


Magnus är legitimerad naprapat sedan 2005 och tog examen i ortopedisk medicin 2012. Han har tidigare arbetat för bl.a. AIK Fotboll, Alpina skidlandslaget, Malmö Redhawks och Hammarby bandy. Idag arbetar han förutom på mottagningen i Svedala med Malmö FF Dam, Sveriges Olympiska Kommittè samt Svenska ungdomslandslag i fotboll. Att hålla i föreläsningar och dela med sig av sina kunskaper ligger honom varmt om hjärtat och anlitas regelbundet av Skånes Fotbollförbund för kurser i fotbollsskador och rehabilitering .

 

Han utbildar även medicinska massageterapeuter i anatomi och fysiologi. Arbetet som naprapat valdes dels för att han är intresserad av skadeproblematiken, och gillar de ömsesidiga kraven idrottaren och terapeuten ställer på varandra, men framförallt för att kunna hjälpa människor.

 

Magnus älskar att idrotta och har bland annat utövat fotboll, brottning, adventure racing och långdistanslöpning. Han har ett personbästa på maraton som är 2h och 38min och halvmaraton på 1h 12min (men det var 22kg sedan…) Förutom träning och familj gillar Magnus att fiska, köra motorcykel och vintertid är det skidor som gäller. Han är också f.d prickskytt i Lapplandsjägare-förbandet Kiruna och stolt pappa till 3 busungar samt husse till sina hundar Bulldogen, Celda  och Staffen, Nisse.